Spikmattan

Lyssnar på TV - en äldre herre - låter det som - ska köpa två spikmattor - en under ryggen och en under benen. 300 000 tusen mattor har sålts sedan 2007 - och då spelar det ju mindre roll om det är tron som segrar och positiva effekter inte är bevisade.

Madeleine ska gratuleras - och förstås främst min egen prinsessa LISA Madeleine - på väg hem efter friidrottstävlingar och semester. Lär ha övernattat runt Sundsvallstrakten i natt.

Gratuleras ska också
Kevin Borg göras - som tydligen gjorde succé på Allsång på Skansen. Erkänner jag röstat trots att jag inte såg programmet.

Kuriren har inga nyheter efter pressläggningen - sista nyheten är från 22.48. Kan hoppas att den gamle mannen är återfunnen.

Det verkar vara TV som står för de lite udda nyheterna denna morgon - nu intervjuas en kvinna som det tydligen ska vara synd om för att hon köpt tandborstar per telefon. 2 gratistandborstar blev 6 dyra tandborstar. Själv köper jag sen flera år tillbaka aldrig något per telefon. Ber dem skicka lite info så ska jag fundera på saken. Och brevlådand har inte översvämmat precis.


08.15 kan ni som är intresserad av spikmattan se ett inslag om den i TV1.


Nu ska jag ner till föräldrarna och höra hur första natten hemma för mor har avlöpt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback