Svennebanan

"Jag hatar Svennebanan" utropar Rolf Nilséns krönika. Själv måste jag erkänna att jag inte ens hört talas om Svennebanan. Men inte underligt att den blivit en sommar-hit. Bara rubriken fick mig att läsa krönikan omedelbart - något jag brukar spara till jag kommit igenom tidningen första varvet. Nu når jag inte krönikan vare sig genom Kurirens sökmotor eller Google - men Svennebanan hittade jag i en massa varianter.

Tänkte inte på det - men klart att marknaden inte kan husera på Storgatan - därför jag inte ramlade på den igår. Och tydligen passerade jag inte Varvsleden - för då hade jag sett den i Södra Hamnen.

Klas har namnsdag och ska - oavsett stavning - hyllas. Min frisör (och Stefan Tornbergs), Clas i Långviken och Claes i Laisvall.

Jag skulle ju önska att detta var en norskhistoria - det är så jag befarar mardrömmar efter att ha läst om detta par som blev omringade av björnar och fick räddas av helikopter.

Vad dagen bär i sitt sköte vet jag inte riktigt. Vet inte ens om det är kallt eller varmt - Lilly hade hämtat tidningarna. Nu ska jag iaf gå till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback