"Tanttitel" för 29 spänn

Och vem skulle komma på idén att betala in sig på Plus bara för att få göra en test om huruvida man är tant eller ej. Eller gubbe me för den delen! Jag avskyr detta "plussande" - först skriver man några frestande rubriker där du kan komma in och få veta lite - och sen ska du lockas att få veta mera som Plusmedlem. Det är nästan så jag är beredd att sluta köpa Aftonbladet på lördag och söndag. Men han är så charmig vår lille kvällstidningsentreprenör så det går inte. Vi = mor och far - köper till och med bilagor med Dvd som de inte alls gör något med.

Jag minns inte när jag hade mitt förra inlägg - men halvett åkte vi iaf till mor. Åskvädret hängde i luften så vi gick inte så långt ifrån entrén. Sen fikade vi i cateterian - att sitta där uppfyller mitt nyfikenhetskrav. Där passerar SÅ många man känner.

Vi kom på att vi skulle hälsa på mors gamla arbetskompis som vi visste låg på 31:an. Sal 23 visste personalen att upplysa oss om. Och in vi kom och siktade på första sängen. Nu är det säkert 15 år sen mor och Dagny sågs senast och min bild av D är nog 25 år gammal. Allt nog samtalade vi med damen i tron att det var Dagny. Och in kom några som skulle hälsa på henne - en son möjligen. Men då började det gå upp för mor att vi "visiterade" fel person. Men roligt hade vi och Dagny som låg någon säng bort blev himla glad att vi kom. Och far han lever väl än på den kommentar dam 1 fällde - "oj vad ung du ser ut".


Nå allt nog efter det åkte jag mot staden - levererade jordgubbar till Gun enligt mors direktiv. Till jobbet för att göra färdigt jobbet - det privata - från i måndags. Sen levererade jag en burk jordgubbar till Daga och Lennart - med vidhängande gräddpaket för säkerhetsskull - också direktiv från mor. Som traditionen bjuder som hon sa.


Och de i Sunderbyn som är glada för det lilla regn vi fått får tacka mig. Lilly - dryga 85 - erbjöd sig att ta in min tvätt. Hon "hotade" med regn. Men jag nobbade. Vill inte ha in tvätten än - för då måste jag ta hand om den. Annars blir det ännu rörigare här inne.

Och nu ska jag gå ner och slå av vattnet som jag består mor och fars trädgårdsland med. Här i landet Gosen får vi hjälpa vår herre med bevattningen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback