Avdelningen "inte sant"

Just hemkommen från släktträffen i Östrajörn. Datorabstinens - och finner detta - baby - nyfödd sådan lämnad i varm bil. Helt otroligt - att bara komma på att lämna en 7 dagar gammal baby ensam i bilen - oavsett temperatur borde rendera till utredning om föräldrarna verkligen lämpar sig som vårdnadshavare.

för att inte tala om tipsrutan - där man tipsas om att ha ett gosedjur i framsätet så att man kommer ihåg att man har sitt barn i bilen. Herregud är det Alzheimerdiagnoser vi talar om? Kan vi verkligen kräva av föräldrar att det kan koppla ett gosedjur i framsätet till ett levande barn i baksätet?

Förmodligen så har en del personer satt ett event. lördagsvin eller lördagsöl i vrångstrupen i kväll - hörde på radion att Ryssland och Nato återupptar sitt samarbete - som faktiskt bara legat nere något år. Vad ska de mot Nato demonstrerade relikerna här i Luleå dra för slutsatser nu? De som hävdade att Natoövningen här i Luleå skulle trigga upp en kalla kriget era igen. Och så blir de såta vänner bara en vecka efter övningen. Jan Bergsten till exempel med sina citat från Pravda? Men herregud - jag hittar inte den nyheten ute på nätet - är det bara "kommunister" som jourar på helgerna?

För övrigt kan jag undra till vilken avdelning "blod är tjockar än vatten" ska hänföras. Sant eller icke sant? Jag kan bara konstatera att idag har varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Mellan 100 och 200 ganska okända människor de flesta - och ändå har jag känt mig som hemma hela tiden. Och jämfört namnskyltar från vilken gren de andra kommer - samtidigt vetande att rotsystemet  - indelte soldaten Anders Grönborg - binder oss samman. Det är inte många som tror det - men annars brukar jag inte alls må så bra i så stora sällskap.

Och "kulleungarna" - mors brorsbarn och mina kusiner var där så när som på Annlo som gifte bort sin äldste son. Ingen av "kulleungarna"  är med i PRO än - men det lackar.

Och på mig lackar svetten! Det måste nog bli en dusch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback