Avdelningen omdömeslöst

Ex-riksdagsledamot från MP gripen i riksdagen. Har tillsammans med en handfull andra haft budskaps T-shirt på i riksdagen. "Kärnkraft - nej tack" - och så vidare under någon "kärnkraftsomröstning" i riksdagen igår. Som av en slump reste de sig - alla samtidigt - för att se bättre.

En tyst demonstrations otillåten enligt riksdagens regler? Och nej då - det var bara en slump att de klev upp samtidigt.

Jag kan också tycka att polisen borde få ägna sig åt annat - men så länge vi har omdömeslösa riksdagsledamöter - må vara ex - så får ni räkna med insatser. I demokratins namn.

Och mest omdömeslöst är att hon inte står för att hon velat demonstrera!

Och Börje Lööw har varit "nätpolis" och funnit en rektor  i Luleå kommun som enligt Börje "fläker ut sig" på Facebook. Vi får hoppas att den här rektorn är beredd att stå upp för sin exponering. Tidningen publicerar en bild där ansiktet är nödtorftigt skuggat. Nu finns den inte länkbar och inte heller sökbar på google. kan undra om Kuriren fått kalla fötter för publiceringen?

Annan avdelning:  nu har avgående kommunalrådet Niska utsett sin efterträdare. Som av en slump så flyttar nu Harry Rantakyrö hem till Jarhois för att ta upp kampen mot den konverterande Jan Larsson - före detta vänsterpartiet. Och Niska lovar i artikeln att tillfråga Harry - huruvida han är beredd att frågan Jan Larsson framgår dock inte.


Nu ska jag undersöka hur det är på avdelningen "hemmafronten" - mor är fortfarande kvar på sjukhuset - få se om vi får hem henne idag?

Själv jobbar jag till ett och sen ska jag vara personligt ombud i ett rehabärende.


För övrigt anser jag det omdömeslöst av vädergudarna att bjuda 8 grader 2 dagar före midsommarafton!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback