Det känns "akut"

Kunde jag stava till det så skulle jag skriva "herrejomala" - midnatt råder och jag har just kommit hem från akuten.

Anlände föräldrarna vid halvåtta tiden - lite drygt  - och ingen hemtjänst hade varit än - bra - far sov - och hade tydligen sovit sen efter middagen vid 4-tiden. Mindre bra!

Tack gode Gud för Marita (hemtjänsten) som kom - telefon till rådgivningen och ambulans var det som gällde. Inget normalt sovande utan mer komaliknande - medvetslös sa man vid förra trippen!

En lång historia kort - så piggnade far till snabbt efter lite syrgas - och nästan alla prover var bra. Och hem vi ville. Men det stöp på sista provet - syresättningen till hjärtat hade dippat till 0,7 - inget dramatiskt men det kräver att man tar nytt prov inom 3 timmar.

Där satt jag och dinglade med bilnyckeln och far satt i kläder lånta av landstinget  - men läkare som är tydliga  är guld värda. Tack till  Linda Kenttä! Och alla annan fantastisk personal!

Inte lika "akut" är det väl att få
söndagens valresultat - men att vi ska vänta till Azorerna har stängt sina vallokaler känns konstigt - själv trodde jag inte Azorerna låg i Europa? Jag vet - men det låter så exotiskt!

Kram på er alla - må jag vakna i tid i morgonbitti?

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

mutta herra jumala ska det nog vara

2009-06-04 @ 13:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback