Efter Eliasson?

Aldrig begrep jag hur Ingemar Eliasson hamnade i kungens tjänst. Men nu tror jag banne mig att Lars :Leijonborg kommer att gå i hans fotspår. Ett uppdrag vid hovet väntar våran "Leijonkung"? Min medärvda siargåva säger mig det!

Thomas sa idag att Lars gjorde som jag - lite överraskningsmoment. Under regeringssammanträdet får  plötsligt   någon upp en rubrik om att
Leijonborg avgår! Lars fortsätter att tala som om inget hänt. Snacka om effektfullt!

Men till historien lär Lars gå som en stor politiker - mycket gedigen i mina ögon. Som av en slump är han dessutom kommen till världen exakt samma år och dag som Jens pappa! Fyller 60 den 21 november. Detta upptäckte jag och Lars vid en resa från Piteå i höstmörkret. Tror efter ett cafémöte där OA faktiskt var inblandad?

Fast det var ju inte det som jag skulle blogga om - bara tala om var jag tillbringat kvällen. Akuten - och sen avlämning av mor på avdelningen 61.

hann inte mer än till Notviken så ringde Camilla (hemtjänsten) om att mor var dålig. Vi enades om ambulans. Hem hann jag med råge - och har ju lärt mig att det är bättre att jag kör upp själv - så jag har reträttvägen säkrad.

En lång historia kort - akutbesöket var befogat - men läget under kontroll. Inget direkt med hjärtat - enzymerna under kontroll - men hon får stanna till i morgon.

Jag måste säga att min beundran för hur det funkar på akuten stiger för varje besök. Jmfvis hur det var för ett par år sen är det skillnad  - himmel/helvete.

Fast när jag nu för en gång skull hade pengar till kaffeautomaten - så funkade den bara en gång - sen noterades F  1?

Nu återstår att se hur väl Tarja lyckats med sitt nattande av far. Han kan ju tänkas blir orolig om han vaknar i natt och finner att mor inte finns på plats.

Men det är ju bara 138 steg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback