Fan tro´t?

"Ingen har blivit avstängd eller omplacerad i Luleå kommun" hävdar kommunalrådet Petersen. Men fan tro´t? Jag har hört om flera grupper som splittrats. Om det är lösningen på konflikter oavsett vad som är orsaken så är det bara genomsjukt.

Min uppfattning är att Luleå kommun har allvarliga ledarskapsproblem!. Läs gärna insändaren idag i NSD (den går väl fortfarande inte att länka?) - där ett proffs som Tori Rubenzon skriver som hon gör  "Lyssna till de anställda som har kunskapen" - och enligt uppdrag - då är läget bekymmersamt.!

Jag hröde något på nyheterna för en halvtimme sen - drygt - som gjorde mig upprörd. Problemet är bara att jag inte minns det - det gör mig också upprörd - och bekymrad.

För övrigt har jag köpt Aftonbladet idag - för att Annika Dahlqvist gått ned 18 kg med LCHF- metoden - så nu har jag ätit ett "fettknyte" bestående av bacon, ägg och ost. Välstekt - så det luktar i hela huset.

Natti!  Nej stopp - Saras AIK ledde med 6-2 när bara några minuter återstod i matchen mot (gamla ärkerivalerna till Sunderbyn) Gammelstads IF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback