Grattis Barbro och David

Grattis till Barbro Westerholm som fått något nordiskt pris för sina insatser för äldres hälsa. Välförtjänt! Kanske bra för oss som närmar oss att hon blir kvar i Sverige och kämpar.

David har namnsdag - och några känner jag till: Frishammar, Mjärdell och Nyström och Svenn. Och så Lindas David vars efternamn börjar på B. Grattis till er alla!


Natten har varit lång - finns uppenbarligen ett uppdämt behov.


Återvänder till grattis - Sunderby SK som vann mot PolSvanstein med 2-0 - fast än jag missade - eller inte iddes gå till matchen. Väntar på match på Byvallen - Sundis lockar inte.


Storgatan lockar då verkligen inte heller - stackars näringsidkare. Jag kan verkligen fundera om man alls tänkt i termerna att minimera intrånget. Det ser du banne mig inte ut så när man till exempel ser den smala "byggång" som leder till Korvgubben.

Brottsoffermyndigheten är på tapeten på TV - poliser får inte den ersättning dom ska ha. Efter att ha praktisk erfarenhet av brottoffermyndigheten må jag säga att det är den mest byråkratiska myndighet jag hitintills mött på - jag trodde faktiskt det skulle vara tvärtom. Jag kan dock hålla med om deras resonemang att poliser som vet vad yrket innebär förmodligen blir mindre kränkta av samma sak som en allmänhet som oförskyllt blir inblandad. Men mest av allt förvånas jag över att poliser överhuvudtaget prövas i den instansen. Det ingår ju i deras jobb och borde bedömas och ersättas i annan ordning. Eller tänker jag helt fel nu? Jag måste nog ta det där samtalet med Britta Bjelle som var en av de första tillskyndarna av Brottsoffermyndigheten tillika dess första generaldirektör!

Nu väntar fadern!

För övrigt moster Gunilla så är det den konstgjorda sjö - jag kanske borde skrivit damm - som finns vid sjukhuset. Men jag ska försöka få iväg ett mail till er - eller ett telefonsamtal.


Kommentarer
Postat av: David Svenn

Tackar för det. Många hälsningar till Er i norr!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback