I skuggan av ..

Med den här storsvindlaren i beaktande verkar ju Obol-Bosse bara vara småpotatis och knappast ens finnas i skuggan av. Men att jag ens öppnade länken berodde på att jag trodde att rättvisan äntligen började hinna upp Obol.

En som också befinner sig i skuggan - eller rättare sagt även han inte ens i skuggan. Karin Åström - sosseriksdagsledamot har utsetts till den av de norbottniska riksdagsledamöterna som är mest företagsvänlig. Kan undra om den politiska ledningen runt Kuriren säger om den skadeglada kommentaren längst ner i artikeln - "Moderaten Krister Hammarbergh är inte ens med på listan"

Gårdagen var helt i föräldrarnas tjänst - började kl. 7 som vanligt och dagen avslutades vid 19.30 tiden då varor från Kvantum levererades. idag börjar jag med att föra far till vårdcentralen i Gammelstad - kl. 08.45 ska vi vara där - varför vet vi inte. Om det är någon årlig avstämning eller om det handlar om svaret från Eeg får väl förmiddagen utvisa.


En tur till jobbet efter lunch blri det - ett par saker ska verkställas. Annars känns det inte så bra att vara borta hemifrån - mor kan (ännu?) inte förflytta sig själv utan sitter/ligger där hon lämnas. Med vätskedrivande tabletter i bagaget räcker det då inte till med det extra besök hemtjänsten satt in.


Men Pether ska gratuleras idag - alla som heter Peter som jag känner. Men en särskild namnsdagshälsning till han som heter Pether.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback