I Underlandet

Hon kan väl få ett grattis hon också - Alice i Underlandet - fast annars tänkte jag mest på Alice på Nötön. Fast henne får jag nog ringa och gratta - hon är inte så frekvent på datorn.

Adolf har också
namnsdag. Kan undra hur många som heter Adolf? Associationerna är ju mindre kul? Jag kan inte tro att Karl Göran Välivaara är någon fan av Adolf Hitler - men visst föll orden olyckligt. "Han lät bygga motorvägar och det vände ekonomin. Men många fick det sämre" Jag vet inte vilka Välivaara åsyftade som fick det sämre - men för mig går ju tankarna till judeutroningen - och att uttrycka det som att "många fick det sämre" är mycket märkligt.

Jag tror dock att Börje  bör vara lite försiktig - han är tillräckligt gammal för att ha varit med på den tiden CH Hermansson for till Ryssland och pussade kommunistiska dikatorer på kinden - och gu vet hur många liv dessa hade på sitt samvete?

inga Fria Ord idag - den vanliga semesterhalveringen måhända - varannan dag. NSD körde med korsord igår istälelt för debattsida,

Det får bli kort idag - min andra semesterdag. Dock finns det fortfarande saker som måste göras på jobbet - så det blir några timmar på jobbet. Passa för övrigt bra in i logistiken eftersom far ska till Kajutan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback