Inte SÅ spretigt

Precis som jag förutspådde - idag kom det (minst) 2 opinionsmätningar. Vid en första anblick får jag för mig att de inte spretar så mycket - Skop som presenteras av SvD och Synnovate som återfinns i DN - men ni får väl kolla in själv.

Nu kan jag tro att osäkerheten ändå är väldigt stor - beroende på valdeltagande och annat. Själv vill jag givetvis tro på 10,9 respektive 11,1 för Folkpartiet.

En önskan högt på listan är okat valdeltagande . minns att jag blev nästan chockad när mindre än 40 procent  hade valt att rösta. Alf Svenssons beskrivning om hur man i Sydafrika - efter apartheidperioden - stod i kö i tryckande värme för att FÅ rösta borde sätta sig på hårddisken hos svenskarna.

"Chockerande" rubrik också i Kuriren - Vänstern i mitten. Slår mig nu när samtliga partierns budgetar presenterats av media att avsaknaden av kritiska frågor helt lyser med sin frånvaro. Mest uppenbart är det med Rättvisepartiets budget - vad finns det för grund att tro att vi helt plötsligt skulle få 158 miljoner mer i statsbidrag?

Chockerande morsk ser jag ut på den här bilden. Hade satt mig på min kant eftersom jag bara var "statist" vid denna presskonferens. En annan Ylva i huvudrollen - hennes första presskonferens som hon skötte med den äran.

Ja - nu måste jag speeda upp temot - ska vara i Piteå och träffa Britt-Marie Lövgren kl. 11 - Britt-Marie som är kandidat från Västerbotten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback