Jag suger åt mig

Inte varje dag jag blir kallad "hedevärd medborgare" - så jag suger åt mig. Men det retar mig att jag inte kan komma på vem LBE är - om han (han=sannolikhetsteorin) nu använder rätt initialer.

Särskilt nu när "ungtupparna" visar framfötterna med att ha inte bara enat utan också utökat alliansen - nu 5 partier - bådar gott. Första gemensamma budgeten sen min tid. Presskonferens klockan 08.15 - aldrig någonsin (tror jag) lyckades jag få ut journalister den tiden?


Ut och ut - de hade stämt träff på Mediahuset. Det blir väl den nya ordningen - media kallar och politikerna infinner sig?

Och vi som varit med ett tag vet att det inte är något unikt att valaffischtavlor stjäls - tyvärr. I valet 2002 då vi hade nya och fina tavlor försvann minst hälften - inte alla bortforslade - men ganska många. Dock lite ovanligt att de större otympligare stjäls - och alla inom samma område.

Men vem behöver  valaffischer när man har en sån "skyltdocka som fp-Gerd. Gerd gör otroliga insatser på valstugan - och hinner däremellan också dela foldrar och "jaga" sossar. Det sista för de initierade!


Nu måste jag kila till frukost - klockan 8 är det telefonsammanträde den partisekreterare Ullenhag och kollegor av olika chatteringar runt om i landet. Och idag hade jag tänkt att de skulle slippa "se" mig i särken - så att jag kan dra mot stan direkt det är färdigt. Dagen innehåller alldeles för mycket i förhållande till den demokratiskt fördelade tiden!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback