Klocklöst

En period i mitt liv - ganska många år - levde jag klocklöst. Av samma skäl som jag nu kommer att inleda en ny klocklös period. Jag får utslag - även av den guldklocka jag fått av partiet. Tydligen finns lite nickel i den också - som utlöses av värmen. Och sen känns det som om det frodas massor av baktierier under läderarmbandet.

Men tro inte att jag kommer att missa tider för det - livet är fullt av klockor.

Klockan kanske börjar klämta för TV-licensen nu. Hörde av KD:s riksting kört över sin partiledning och förordat att TV-licensen ska ingå i skatten. Jag tror faktiskt att Folkpartiets landsmöte för himla många år sen biföll en motion från Anders Axebark (fp Norrbotten på den tiden - nu Tyskland?) med det innehållet. Om inte någon stolle sen motionerat om motsatsen.

Kan någon ge mig ett bättre argument för TV-licensens kvarlevande än att det skapar (meningslös) sysselsättning i Kiruna?


Kanske stressar man mindre om man inte har klockan - och eftersom det kommer trafikinformation på radio Norrbotten så är klockan alldeles strax halvnio.


Kommentarer
Postat av: Gerd

Harry har varit utan klocka i sex år.dvs sedan han slutatde jobba,men å andra sidan blir jag tillfrågad ofta. Nu har du semester så förbli utan klocka.

Ha en sköööön ledighet och ta för dig av livets goda,det finns "guldkorn"-nästan varje dag.

Kramisar

2009-06-26 @ 12:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback