Mör, sargad - men nöjd!

Tro´t eller ej - men jag har faktiskt delat ut de 300 foldrarna jag tänkt mig. Det började dåligt - vilade halvtimme, efter halvtimme i eftermiddags - fast det blev bara en timme drygt.

Det började trögt - gick på min egen fd gata - Arrendevägen - långt mellan brevlådorna. Men efter den satte autopiloten igång - allt bara skulle ut.

Sista 50 räknade jag ned - 50 - 49 - 48 - 47.... till den sista gick iväg.

Hem prick klockan 8 - då debatten började. Blev faktiskt fast - och lyssnade också på Knutssons recension - och håller inte med honom. Jodå - Marit är cool  och i en klass för sig - men började lite försiktigt tyckte jag. Men kom sig sen - nästan alla bekräftade henne - man nästan kände luften dallra - ska hon inte snart säga vad HON tycker? Och jag tycker nog faktiskt att Ella Bohlin klarade sig bra - det tyckte inte Knutsson. Positiv överraskning - Schlyter (stavas det så?) började bra - men föll in i hycklarnas gäng.

Nog är det märkligt att Eva-Britt Svensson (V) kan sitta mör om mun och tala om att hon minsann gett bort en halvmiljon kronor. Men onej - hon kräver inte att andra ska göra likdadant. Så visar det sig att hon - och Schlyter  med flera- tar ut schablonersättningen för resor - istället för havda kostnader - och SÅ generöst ger bort dem.

Både Marit på sin tid - och Olle Schmidt under den här perioden tar bara ut för havda kostnader. Och redovisar öppet!

Ont i fötterna så in i bängen - nu ska jag se resten - av festen - så är det väl. Finns det något annat val än Marit?

Lena Ek är också i grunden bra - men hon kommer verkligen inte till sin rätt.

Sören Wibe är en riktig besserwisser!

Och är det mycket skriv och stavfel i detta inlägg beror det på allmän svaghet efter 2 timmars promenad och avsaknad av glasögon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback