Steget efter

På fars jobb - NSD i tryckeriet talade man alltid om Kuriren - som steget efter. Det var roligare än så man travesterade någon reklam som konkurrenten hade - men själv kommer jag förstås inte ihåg poängen.

Tänkte på det när jag läste
Sticket idag - att den rödgröna alliansen härmar hur regeringsalliansen gjorde valråret 2006 är nästan löjligt uppenbart. Själv skrev jag om det för någon vecka sen - men här är det fyndigare uttryckt.

Kurirens fotograf Elsa Rensfeldt har gjort utställning om Kängsöhamn. Fast fotograf är hon väl i andra hand - först och främst journalist? kul för en sån att ha presskonferens och lyckas komma med i båda tidningarna. Fast Kuriren nämner bara i förbigående att hon är "medarbetare".


Och Elov och Leif har namnsdag. Förutom nyligen bortgågne Elov Larsson så känner jag en annan Elof - visst räknas det med f? Majs Elof från Kypasjärvi - fast dom bor kanske inte kvar där? Alla Leif jag känner kan jag inte räkna upp - men Lindmark får en särskild tanke idag - hoppas allt löper på till det bättre.


Själv är jag nu också som Kuriren - alltid steget efter. Men det går framåt med mor - kan nog hända att hon kommer igen. Stegar framåt!


Slut i rutan - själv återfinns jag på expen på förmiddagen. Åtminstone från 9 och några timmar framåt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback