Allt var inte bättre förr

Ledaren i Kuriren om att vuxenvärlden aldrig förstått sin egen ungdomsorganisation. Så visst och sant - SÅ man förfasade sig över ElvisPresley i min barndom. Och generationen före det skulle ju bli alldeles bortkollrade av Alice Babs med Swing it magistern - och Toy tuggandet.

Men det ligger dock en oacceptabel förskjutning mot allt råare våld och mobbniing som inte går att blunda för. Mycket knutet till droger - för att inte säga nästan allt. Men viktigt att komma ihåg - som ledaren också nogsamt poängterar - att de alldeles övervägande flertalet barn och ungdomar är fantastiska och skötsamma. Trots att en hel del föräldrar inte levt upp till sin roll.

Och för 25 år sen i Kuriren kan vi läsa att Erik Hammarstedt dåvarande landstingsråd stod inför rätta för att ha underlåtit att deklarera sin fria tjänstebod. Så sånt fanns på den tiden också.

Och Bengt ska gratuleras - förstås vår tidigare partiledare Westerberg. Och Anne - glöm inte bort din man.

Nu ska jag avrusta här hemma - med dusch och tvätthängning - sen måste jag iväg och jobba. Men jag ska faktiskt ge mig tid att åka förbi Arcus och kolla in Lisas friidrottsuppvisning - eller tävling - jag vet inte så noga. Men klockan 11 lär det vara längdhopp - det tar jag på väg in till jobbet. Om inte fars hälsa lägger hinder i vägen - magen funkar inte så bra än.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback