Avdelning såpor

Ser att Landstingets tvättstrid granskas av experter - för vilken gång i ordningen måste fler än jag fundera på.

Men ser att det finns såpinslag ända sen Berendsen tog över tvätten från landstinget. Tvätteriarbetare hamnade i semesterskuld.

Och nu seglar det upp ännu en såpa - matsåpan. Halverade menyn - de gamlas mat blev för dyr för landstinget. Så nu levererar man bara hälfen mot vad avtalet säger. Den planekonomiska vägen att visa att man minsann är lika billiga och effektiva som privata alternativ?

Till avdelningen såpor kan väl även nyheten om att Michael Jackson ska göra comeback hänföras.

Kan inte förstå att båda tidningarna gömt undan namnsdagsbarnen. Tidigare visste jag alltid vem som skulle grattas då tidningarna var lästa - men så är det inte nu. Men jag återkommer - nu frukost.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdel

Maten som kommer fr SUS är mycket bra och oavsett vi har 1 eller 2 alternativ att välja mellan till gästerna så är den ingenting som någon klagar på.

Mycket bra mat! Att det dessutom är ett alternativ istället för 2 är tidsbesparande för personalen som dignar under alla uppgifter de är ålagda att göra förutom renodlad vård- omsorg för det är personalen som gör beställningen en gång i veckan (bland alla andra och annat utöver våra självklara uppgifter)

Vi på Fyren äter ofta pedagogisk måltid med gästerna och den maten som kommer är mycket bra som sagt var...oavsett alternativ 1 eller 2 och det ingår -alltid- dessert efter lunchen.

2009-03-06 @ 10:37:50
Postat av: Nyfiken

Vad är en pedagogisk måltid inom äldreomsorgen.....

är det en skattefinansierad måltid som intas

av vårdgivarna?

2009-03-06 @ 17:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback