B som i Bortglömd

Ja - B som i Bortglömd har verkligen Bloggen varit idag. En intensiv dag där jag väl kan vara nöjd över "produktionen". Många små samtal som fört saker en bit på väg.

Lunchföreläsning på Landstingshuset - med Annika Forssén som föreläsare - med temat genusperspektiv inom medicinen och vården. Bekräftelse på bekräftelse på att jämställdheten måste vinnas generation efter generation på precis samma sätt som demokratin!

Gerd Niemi - inte dagens ros men tusen blåklintar för dina fantastiska lunchföreläsningar. Du är otrolig på att hitta intressanta föreläsare. Och ges det möjlighet så gärna en akt II med Annika. Fast då får vi nästan beställa större lokal - fantastiskt så många som kom.


Har jobbat till över klockan 17 idag - förvisso med en lång lucnh inlagd - men inte bra. Men vad gör man när man lovat saker. Och nu är i alla fall Gällivares bokföring i hamn. Så liten - och rolig insats - från min sida men så betydelsefull för den som det går upp för ögonen för när debet och kredit ska plitas.

Nu blir det sov på soffan - har ett viktigt uppdrag i morgon bitti  - tidigt - frågan är vem som ansvarar för att jag vaknar?


Kommentarer
Postat av: Gerd

Tack !

Va´glad jag blir! Törnen strör så många andra.Denna vecka har jag dock blivit rosad.Det värmer.

2009-03-13 @ 14:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback