Dom pissade tillbaka

Dom pissade tillbak har jag förstått - Luleå hockey fick spö av Frölunda. Jag retar mig fortfarande på att man släpper fram bloggar med sånt språk i Kuriren. Och om klacken - eller ska jag säga svansen - använder sån vokabulär så är det bara tjenligt att de förlorar.

Dagen har varit intensiv som vanligt - täta mms från partikompisarna på riksmötet i Linköping. Lite suger det att jag inte är där - men det är ett val jag själv gjort så det känns lätt och självklart.

Mor har varit riktigt dålig idag - men var mycket bättre nu ikväll. Hon är nedställd till en väldigt låg hjärtverksamhet så minsta störning gör att hon blir helt slut.

Överraskade far med att ha värmt upp bastun riktigt häftigt varm. Så han har fått sig en lördagsbastu.

Själv har jag varit två resor in till stan - var tvungen att avbryta för att kolla hur det var med mor - och då det var lugnt så återvände jag och handlade.

Första resan blev inte alls något jobb - utan en jumper, en blus och en scarves. Och en kofta. Och träffade kompis Märta bland annat.

Ikväll har jag varit upp till kusin Kerstin med ett monster till kjol och jacka som hon ska korta. Använd 1 gång på ett 50 årskalas i Överkalix - Tords - och en nyårsmiddag hos en föredetting. Synd på en dyr dress kan väl bli ett arbetsplagg om Kerstin får ta sig an den.

Nu blir det nog donk på soffan - med telefonen i närheten utifall det rings från föräldrarna.

Ha en skön kväll allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback