Grötrim

"Bara sorg i Göteborg" med stora feta bokstäver - i Kurirens papperstidning. Rena grötrimmet -och grötigt verkar det ju varit - först domarmissen och sen anklagelser om sekretariats fusk. Skönt då att läsa i Kuriren uttalande av Roger Rönnberg: "Bara att ta av sig kepsen och inse att vi blev utslagna av en bättre motståndare"

Och grötigt lär det väl bli i centern ett tag framöver - inte helt oväntat hoppar Erland Nilsson av centern och öppnar eget - Landsbygdspartiet. Vilka följer med ut ur centern? Fast jag kan ju undra om kommunen och väljarna är betjänta av att få ytterligare ett parti i fullmäktige - det 10:e?

Grötigt var det ju här också i natt - men det var skönt att få lägga sig och somna om. Fast en liten panikunge fick jag då jag skulle lägga sista handen - klockan 5 i morse - vid materialet som skulle skickas till media - hade fel version med mig i "hemburken" - men det ordnade sig.


Och idag kommer de från Öst och Väst - våra toppkandidater till riksdagslistan - Arjeplog, Boden, Kiruna, Luleå och Piteå. I bokstavsordning. Det här blev väl nord och syd också - men fortfarande intet nytt på västfronten?


Nu ska jag gå lite tidigare till frukost idag - måste inhandla frimärken och fikabröd på väg till jobbet - och helst vara där före 9 iaf.


Kommentarer
Postat av: Jens Sundström

Grötrim och grötrim gammeltant.... Det är väl snarare en ordlek på Håkans Hellströms klassiska hitlåt "Kän ingen sorg för mig Göteborg". Men det är väl en låt från 90-talet så den känner du väl inte till ;-)

2009-03-13 @ 20:25:43
Postat av: Anonym

Don´t cry for me...



Idag är det Da Capo klockan 6 på morgonen - då är det 1900-tal och början av det. Men det - Da Capo - känner du väl inte till. Det var annat med skivor från Vetlanda?

2009-03-14 @ 01:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback