Klarade nattvakten!

Han klarade nattvakten den här gången också. Placering 7714 - tror jag han är ganska nöjd med. Nästan 1½ timme snabbare än förra gången vilket gjorde en moder nervös. Tänkte att nu kommer han att köra så han får kliva av i Oxberg - men det höll ända fram. Och han verkade inte allt för tagen - vilken hans mobil gjorde - hördes väldigt dåligt vilket Jens trodde berodde på blod, svett och tårar i microfonen.

och VM på skidor avslutades inte precis på något ärorikt sätt för Sverige - men det var Norrbotten som var bästa i alla fall - Hellner på en 28:e plats.

Hemskt hur man skriver om Charlotte Kalla - någon Pettersson som jag inte hittar igen nu - kan hoppas man plockat bort det - skriver att hon inte är nog mentalt stark. Vilket svammel - det är ju bara media som skruvar upp förväntningarna till det orimliga. Låt oss glädjas åt hennes kanonsträcka i stafetten som gav oss en bronsmedalj.

Annars har dagen varit bra och känts ganska lång också. Efter tolvkaffet drog jag till jobbet och donade en timme så där. Och sen har jag varit och bistått en kompis med lite kameralt jobb. Och fotograferat en krönikekatt. Malin visade sig för första gången på mycket, mycket länge. Kan undra om det har något med att det är mars idag? Törs dock inte visa henne på bild - kan bli dyrt att publicera foto av en sådan känd dam utan tillstånd.

Nu ska jag luta mig tillbak i soffan - utan att somna. Ska delta vid ett telefonsammaträde kl. 20.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback