Nolltolerans

Man nästan svimmar - vad då prövotid. Dra legitimationen med en gång. En sjuksköterska som "lånat" narkotiska preparat mellan avdelningar - och själv belagts med stöld av dito. Vem tror ni befinner sig mitt mellan avdelningarna och tar till vara "transporten".

Vilket svammel - bara dra legitimationen - och så får hon pröva på nytt  när hon är fri från misbruket.

Jag har själv mött läkare som luktat sprit i tjänsten - någon har blivit avskedad med flera års uppsägningslön. Och tycker sig vara martyr. Vissa andra har enligt uppgift blivit befordrade - och anmälaren utmobbad från landstinget. Så har vi det i (S)solidariska Norrbotten.

Blott en dag - ett ögonblick i sänder. Tänk vilken tur att man aldrig vet vad dagen har i sitt sköte. Själv åkte jag med mor till sjukhuset. klockan 12. Far skulle vila medan vi var borta.  När vi kom hem sov far och var oväckbar. Efter besök av hemtjänsten och kontakt med distriktssköterska Vivi så bar det av med ambulans till sjukhuset.

Vanliga köret - alla värden bra - och efter lite dropp så var han tillbak igen. Så vi avböjde övernattning på sjukhuset. Får se hur natten avlöper.

Dock kan jag konstatera att min lediga dag blev 6 timmar på sjukhuset - nästan - men jag hann hem och ha telefonsammanträde med sv-valberedningen i alla fall.

I morgon är en ny dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback