Oblyga försök

Riktigt oblygt försök av Wanja och LO att skjuta skulden på någon annan. Handlar det inte om kriminella handlingar från vd:n - och inget tyder på det så är förstås styrelsen ansvarig. Grundlurad må man känna sig och vara - men det är bara den egna bristen på ansvar som lurats - ingen annan.

Andra oblyga försöket står sonen för - har tänkt sig att denna gång ska centern få lämna ifrån sig mandatet - eftersom de snodde Anna GK:s mandat förra gången. Jag utgår från att det är ett konstaterande av detta som framställs som om vi ska sikta på centerns mandat. Det gör vi förstås inte. Det är nog andra segerrusiga som har större anledning av (S)e upp. Nu blev det Yvonne i länken - som kanske inte var så särskilt segerrusig - men rubriken om val(S)eger fanns inte på nätet.

Dock tror jag att oppositionen också kan glädjas över valt av Karin - den betydligt mer rutinerade Yvonne hade nog gjort s-partiet starkare. Kan undra om det är någon slump att OA - apropå ordförandevalet - poängterar att ordförandeskapet inte är någon enmansshow utan ett lagarbete?


Femton miljoner per år - år efter år - det motsvarar mer än 30 lärare. Så visst är kritiken mot Camilla befogad.

De som nu har synpunkter på hur enkelt tvättsåpan kan lösas bör ha i beaktande grunden till det hela - första upphandlingen där revisorena fällde landstingsledningen (inklusive större delen  av oppositionen) och där landstinget har betalat flera sköna miljoner till det finska företaget som rätteligen hade det anbud som var bäst för oss skattebetalare. Det har varit lite för mycket av hembygdspolitik i frågan - sånt kostar skattepengar i onödan.

Själv ska jag vara hemma på förmiddagen - var och jobbade bort lite igår - ska föra mor till sjukhuset för kontroll. Men nu först är det frukost.


Kommentarer
Postat av: Obunden partilös

Vem kan tro på Lulealliansen i nästa val när småpartierna i alliansen ger varandra nålstick i bloggarna. En röst på något av småpartierna C, FP eller KD är bortkastad, gynnar bara M som kommer att ange tonen i Lulealliansens politik. Lär av M-dominansen i riksalliansen.

2009-03-30 @ 14:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback