Tema relevant

Är det relevant att skriva "kvinnlig" polis blev fastklämd - skulle man skrivit ut "manlig" om det vore så. Nä - men om vederbörande klämde blir mottagen av en sjuksköterska - så nämns det nog om det är en "manlig". Är det nödvändigt och är det bra eller dåligt.

Relevant är väl också att berätta varför jag inte bloggat på 18 timmar. Ja - det var nog tänkt att jag skulle skriva igår kväll men jag var trött när jag kom hem vid 18-tiden - efter någon timmes insatser hos för'äldrarna. La mig och vilade och vaknade först klockan 2 i natt av att mor ringde och behövde hjälp. Fars förstoppning hade hävts - och övriga detaljer från den timmes långe sejouren hos föräldrarna ska jag bespara er.

Somnade om och sov till tio i sju så det var bara att rusa till frukost. Och där har jag nu utfört hemtjänst i 2,5 timme.

Relevant idag är väl också att konstatera att kärnkraftsmotståndet nu gått i graven - finns väl ingen som vill ha kärnkraft om det finns bättre energislag. Och vid en ytlig besiktning kan jag undra vad som skiljer regeringens och oppositionens energipolitik. Energipolitiken ska inte vara kortsiktig och partipopulistisk (även om de använde andra ord för det sistnämnda) konstaterar debattörerna - men säger sen att den ska omprövas var mandatperiod.


På temat relevant kan också konsteras att centerns distriksstämma rakt av tog landstingsgruppens motion i regionfrågan. Och om jag förstår Camilla rätt även en ytterligare att-sats som är ett rent bejakande till folkpartiets linje. Tack för det!

Det flöt på lätt med relevant - att gratulera Kent och Kennet är förstås mycket relevant då det har namnsdag. Till er alla från mig - och ett särskilt grattis till Kenneth Grönlund förstås.

Och nu börjar det också vara högst relevant att kliva in i duschen för att påbörja resan mot Pajala. Kommer nog att möta två folkpartistiska riksdagsledamöter vid flyget klockan 13.40. Dels Karin Pilsäter som jag själv ska hämta upp och så Gunnar Andrén som börjar vara en sån norrbottens kännare att det inte är några problem att skicka honom på egen hand till Kalix.

Relevant - slutligen - är också att meddela att jag inte kommer att blogga något förrän i morgon kväll. Men det känns också när jag säger det relevant att börja fundera på det där med bärbar. Tänk att få sitta på hotell Laplandia i Pajala och blogga av sig efter en resa upp till Pajala?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback