"Änglarna"

NSD är värst - kallar dom "änglarna" men Kuriren är inte långt bättre. Ingen av tidningarna skriver att det faktiskt handlar om kopplingar den den grova organiserade brottsligheten. Jag är inte så säker på att norrbottningen i gemen upprörs särskilt mycket över dieselsmuggling eller att staten gått miste om punktskatter. Polisen har en pedagogisk uppgift att se till att också media går i takt i det brottsförebyggande arbetet.

På tal om att gå i takt så borde de bli ett nej till hästen i rondellen. NSD ordvitsar om "hästen är modellen i rondellen"

Ny forskning kommer att ge bättre blocktrycksmediciner. Det tackar vi för - känns som om det skulle behövas. När man hör hyheter om hur Djurgårdens fans har betett sig på flyget. Hållit fast passagerare och misshandlat dem. Och tyvärr hinner väl inte medicinen fram till Natoövningen heller. Hörde just på TV hur vänsterkrafterna förbereder demonstrationer  - har tydligen haft någon samling i Luleå i helgen. Annika Eriksson miljöpartiet var deras taleskvinna - och jag hoppas hon är medveten om och tar ansvar för de krafter hon triggar igång. Jag kommer att påminna efter Natoövningen.

Och grattis till Märta idag på namnsdagen. Och Märit också - fast osäker på om jag känner någon sådan.

Idag kommer Barbro Westerholm på besök i Kiruna. En del av hennes kampanjande för att nå europaparlamentet. Pratade med Lena Hallerby från partikansliet på riksdagen. Hon berättade att Barbro höll ett tempo i kampanjadet som var outstanding. Ständigt på resande fot.

Nu ska jag resa ned till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback