Huvudet upp

Idag är det en sån där dag då jag tvingas känna efter om huvudet är upp och att fötterna finns där nere. Officellt började jag ju inte jobba förrän vid 12-tiden - men jag hann ju med en del både mail och telefonsamtal hemifrån.

Far till tandhygienisten tjugo i elva. Och de flöt på bra. Hem med honom och så till jobbet.

Här skulle jag hinna de mesta med förberedelser  för besök av både Cecilia Wikström - nu 7-8 - och Barbro Westerholm måndag den 11 i Kiruna. Cecilia ska förstås besöka Kalix  - hon är ju född och uppvuxen där - men också Gällivare och Luleå. Gällivare har ju (tyvärr) satt sig på kartan med de tragiska dödsfallen i drogernas spår. Cecilia ville uppdatera sig på situationen där bland annat.

Så mitt i alla små detaljer som skulle ordnas så kom valaffischerna. Och vet ni vad - det regnade då. Synd att jag inte fört statistik för min minnesbild är den att det ALLTID har regnat då de kommer. Denna gång var det dock väldigt vettigt paketerade - tack för det vederbörand.

Nu är jag på väg mot kalix och stämman för Kalix Folkhögskola. Sen hemma och sova några timmar - sen bär det iväg till Gällivare klockan 05.57. För att åter landa i kalix i morgonkväll. Så det blir nog glest på bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback