Internet fritt dygn

Förvisso var det lugnt (för lugnt) på Älvsbymässan men jag rasade ihop när jag kom hem. Först somnade jag i en fåtölj - en vanlig en - och sen blev det sängen och den har jag inte lämnat förrän kvart över sex. Så jag inser att jag inte rört datorn på nästan ett dygn. På mailsidan var det det liv och rörelse - tack för att glada tillrop - jag var visst till och med på löpsedeln (NSD) igår.

Det var lite folk på Älvsbymässan - jämförelsevis många andra gånger vi varit där - men väldigt trevligt. Vi hade så fin monter och rätt mycket frivilliga besök plus alla de som Ylva och andra lockade in. Själv hade hade flera personliga möten varav det med Britta - gammal folkracare - absolut var det trevligaste. Hon hade dessutom egen blogg och fanns på Facebook - så nu Jens får du söka rätt på henne!!

Inte mycket i tidningarna - men på
torgmöte i Skärholmen var det inte lika lugnt som i Älvsbyn. Valarbetare misshandlad när han hade civilkurage nog att ingripa när valaffischer målades ned. Nog har samhället sjunkit djupt när man vågar sig på att sabotera inför öppen ridå. Påminner mig också att vi fått uppgift om ett falskt material som skickas ut till folk - med allianspartierna som avsändare. Måste jag komma ihåg att kolla upp i morgon - det lär vara polisanmält men vi som "brottsoffer" har då inte hört något från polisen. Ett främlingsfentligt material

Och nu är klockan 7 och kusin Lars trampar och väntar på DN - han är på besök hos Kerstin.

Kommentarer
Postat av: Ylva M

Låter intressant om det falska materialet som sänts i...berätta mer vid tillfälle och om du har tid så slå gärna en signal.



Falskspel i en valrörelse och att se på demokratin som ett sätt att använda helt vanliga människor som brickor i ett maktspel är inte ok!



Det är bannat så fult!



Jag har sett en hel del under min korta tid och när jag fått tillräckligt till "livs" kommer jag sjunga ut...för så här får det inte vara, absolut inte...



Jag bidar min tid ;o)



Kram från din namne!

2009-05-24 @ 12:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback