Lallat på

Här har jag lallat på hela morgonen. Hade jätteöverskott av tid - men efter en nätvandring har den krympt dramatiskt.

Hittade väl inget dramatiskt - men en lite röd tråd iaf. Det är kvinnorna som står i skottlinjen fn.
Wanja har bekymmer i Italien - trodde faktiskt det var mannens gratisboende - men här handlar det om misstanke om att man inte gjort rätt för sig facklig. En olycka - skandal - kommer sällan ensam - nu är det drev.

NSD:s ledarsida har ju som en papegoja upprepat att det skulle finnas en "Mosa Mona" strategi - vilket jag iaf inte tagit del av. Tycker nog som Stefan att ´"Mosa Maud" strategin är betydligt tydligare.

Och om gladast vinner kommer det då inte att gå bra för dessa företrädares partier - surast i klassen är Krister. Stefan ser ut som om han pratar i telefonen medan Jens verkar lyssna på någon som ringt upp. Ledaren i Kuriren.

Ja det är lurigt med dessa fotografer som bränner av hela tiden - och att få en bild där många ser någorlunda naturliga ut är inte lätt. Det  märkte vi vid 85-årsmiddagen igår.

Eftersom tiden rinner - så kan jag bara konstatera att vi åt en delikat måltid på Restaurang Sunderbyn - rekommenderas. En fröjd för både öga och gom!

Lurigt är det också när jag skrivit något och ska länka. Tro inte att bilden finns med - den som illustrerar ledaren i papperstidningen. Så det blev en kommentar fullständigt utan värde - men de "sura" pojkarna kanske bara är glad för det.

Slut på lallandet - nu ska jag lulla iväg ned till frukost..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback