Men det här är bra!

Kan undra hur det går med branden i Holfjärden? Hoppas den är under kontroll!

Telefonsammanträde kl. 21.00. Dålig anslutning - 24 kallade/(inbjudna - varav bara 6 (möjligen 7) hörsammat kallelsen. I ärlighetens namn ska sägas att en handfull faktiskt hade giltiga skäl att inte delta. Tyvärr kan jag tro att det fantastiska vädret gjort att några inte ens läst inbjudan - den kom faktiskt först i går eftermiddag. Så måhända är det normalt?

Normalt var der verkligen inte på himlen ikväll - ett sånt där fenomen som lämnar en svans av rökpuffar efter sig.. Det finns ett flygplan som gör så - men den typen trodde jag hörde min barndom till? Fast det kanske var ett Nato-flygplan - det gör mig trygg - men Lars Nilsson och de andra "kommunisterna" sover väl illa?

På avdelningen bra konstaterar jag att
Birgitta Ohlsson sällan gör mig besviken  - detta initiativ är ju alldeles brilliant. Det har ju varit en omröstning i EP redan om detta - och moderaterna röstade nej - det tycker inte att rätten till fri abort är en mänsklig rättighet utan det ska avgöras av respektive  land. Anna I hade en enkel förklaring i Nord Nytts reportage - de - moderaterna - var naturligtvis inte mot fri abort - de ville bara att varje land skulle avgöra det själv. Med vilket resultat vet vi ju - så långt sträcker sig moderaternas solidaritet!

Nu är det hör tid att "nanna på pudan" - är det Beppe Wolgers. Fast jag tror faktiskt min gamla faster Henny redan - född 1905 - talade om att "nanna på pudan". Fast vill ni inte göra pratbubblor åt mig så vill ni väl inte berätta om "nanna på pudan" heller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback