Missade miljoner!

Det var på håret att jag hann förnya Anita och mitt 10 veckors stryktips. Hade räknat bort helgens omgång - och tänkte att det är bra att jag inte kan raderna utantill. Men jag fick förnya - och framförallt fick jag ut vinsten! Början till miljonvinsten som hon sa - kassörskan - 13 kronor att dela på två.

Ja barnbarnen är avhämtade av föräldrarna vid 15-tiden. Det blev ju faktiskt mindre än ett dygn - men det är intensiva - men snälla tjejer. Det låter hela tiden - mycket sjung - och det låter riktigt bra.Och "spela dator" och sitta i massagefåtöljen - och nu är det min tur - och NN får alltid längre. Att balansera den absolut rättvisan tar på krafterna,

Mycket sjung lär det bli i kväll också. Dock är jag inte så trakterad att matas på melodifestival sättet. Så jag funderar faktiskt på att sova någon timme nu - och gå upp och baka bullar - till fars födelsedag. Bästa att förekomma honom så han inte ska börja ta ansvar för det också. Idag har Kjell varit och kört "odlingslandskapet" vårat - och far har krattat. Och hör och häpna - far har skickat iväg snöslungan som är ungefär jämnårig med Jens. Han har länge hävdat att visst ska den igång igen - men jag tackar Kjell - det är nog han som fått far att inse att det slungan antingen ska på museum eller till Kjell som reservdelslager.

Så 'är ni snäll och inte ringer mig före klockan 20.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback