Underkänt

Fick underkänt på besiktningen - men ingen ombesiktning upptäckte jag ganska snabbt innan jag hann mulna till ordentligt. Bromsljus vänster bak ur funktion.

Av Piteå tidningen blev jag styrkt i mina funderingar
runt vattenfabriken. Här framkommer att de som ligger bakom inte verkar vara alltför framgångsrika företagare - sex konkurser med i bagaget. Det var det som gjorde att Jens bromsade att skattepengar skulle pumpas in. Med en taxerad inkomst på 102 000 kronor för Tommy Lindblom lär det inte bli frågan om några aktieägaretillskott heller. "Hängiven motortekniker med särskilt intresse inom mc-branschen" och koppling till arrangörerna av erotikmässor ska också läggas till hans cv.

Styrkt blev jag också av att läsa Stig-Björn Ljunggrens krönika - roligt fast kanske lite elakt skrivet om Maud bland annat. Men ändå skrivet med finess så att det inte blir plumpt.

Styrkt av att bilen ändå fick halvgodkänt har jag ringt och bokat ett blocktryck på Kvartersakuten - min yrsel vill inte ge med sig.


Men först ska jag jobba en timme till.


Kommentarer
Postat av: Anonym

bara det inte blir underkänt på den besiktningen också

2009-05-13 @ 16:51:22
Postat av: Ylva Strutz

Med tvekan godkänd blev jag - B? tror jag det hette i mina folkskolebetyg. Fast nu har jag fått tips att yrseln beror på kristaller i örat som inte flyttar sig nog fort - eller för fort. Hur det nu var.

2009-05-15 @ 10:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback