Ylva + Alf = SANT

Dagen idag har gått i valstugans tecken. Var förste kaffekokare och valstugeöppnare idag. Första gången för denna valrörelse. Men Thomas följde med mig så det gick bra.

Bra och bra - man har ju lärt sig en del under åren. Som att ta på långkalsonger och hellyhansen!

Första passet mellan 11-13 var milt uttryckt kyligt. Måste erkänna att jag kände beundran för Alf Svensson som trots detta brände av tre framträdanden.

Och jag har blivit fotograferad tillsammans med Affe. Det är nog första gången. Tänk han var partiledare i 31 år - avgick först 2004. Fast träffat honom och skakat hand har jag nog faktiskt gjort tidigare fast jag inte riktigt kan bestämma när och hur.

Men jag tillhör ju generationen som minns skandalen när han vek ut sig i badbyxor i någon tidning - Bildjournalen? SE? - i början av sin karriär. Om han har någon uppfattning om "suget" i blicken på Ella Bohlin så får han väl minnas utvikningsbilden som banade vägen för hans 31 år!

Ja Ella Bohlin - är hon som syns på bild mellan
mig och Camilla. Den får ni spana in i väntan på bilden med "Affe och mig" som min adept Birgit ska leverera. Fast jag tror att det ska gå via en kamera lånad av sossarna - så "gu vet" när den kan komma? Sen kan jag bara konstatera att någon mentor behöver hon absolut inte längre! Jag tror hon härjar hej vilt med "gubbarna" i landstingsalliansen? Missförstå mig rätt!

Kvällen har annars ägnats åt blomplantering hos föräldrarna. Och en översyn av gräsklipparen - oljefyllning bland annat - som vida överstiger min kompetens. Men gjort är gjort!

Har sett lite på TV också - hur kul är det att heta "KRIS Peeters" - och vara någon slags minister - när man diskuterar KRISEN inom bilindustrin (tror jag det var).

Just nu är min mycket underskattade europaminister Cecilia Malmström på TV!

Och nu ska jag nog försöka komma till ro!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback