Andra gången gillt

Tänkte det faktiskt - nog har väl Eva och Efva varit gifta länge. Och 16 år var det - av registrerat partnerskap - men nu har de gift sig på "rikt". Grattis!

Egentligen gick jag in för att kolla på den här rubriken om Vattenfall. Nu är sossarna i gång och skäller som bandhundar. Men vilket ansvar har dom (s)om tillåtit Vattenfall och tjorva på med både kol och kärnkraft utanför Sverige?

Jag vet att dom trycks på samma ställe - Kuriren och NSD. Ändå känns Kuriren fortfarande fysiskt mycket tunnare. För att inte tala om mentalt. Naturligtvis inget vetenskapligt men oj så många kommentarer jag får om hur dålig Kuriren blivit. Intresset för dialog med läsarna har reducerats med 50% - Fria Ord bara 3 dagar i veckan - och inte kompenserat med något annat. En förberedelse för det kommande avskedet? Ska vi tippa att Kuriren "tippar" in i NSD inom 1 år?

Leopold har namansdag igår - är inte det slöseri med en egen dag för Leopold så länge många mer frekventa namn saknas i namnsdagslistan. Dock idag stort GRATTIS till Viveka Nordlund på namnsdagen.

Slutligen måste jag instämma i Mikael Niemis svidande kritik mot den psykiatriska vården i Gällivare. Här ska människor som i grunden har det nog svårt straffas ytterligare genom att tappa körkortet. Och inte för att de gjort något dumt utan för att verksamhetschefen uppenbarligen inte klarar sitt uppdrag.

Kalla till glädje förstås - såg henne på Sportspegeln i gårkväll.

Idag ska bli en rejäl arbetsdag - jobbar så länge kroppen orkar. Känner att det är mycket småkrafs som ska bort för att inte stjäla energi.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback