Chanserat

Bara saknade ord när jag fick slita som en galning för att dela A och B bilagan - idag igen. Numer finns inte ens en liten ursäkt. Jag talar förstås om Kuriren. Verkar som om Kuriren skrivit ett dåligt avtal angående tryckningen. NSD:s sportbilaga ligger fint och separat häftad - medans Kurirens båda bilagor sitter hophäftade som vore den en tidning. Skärpning!! Chanserat är ordet


Klemens har namnsdag - ensammen. 2005 fanns det 505 personer som bar namnet inkluderade de som stavar Clemens. Det kan iaf inte vara trängseln som avgör om namnen ståtar ensamma elle ej.

Vaccineringen engagerar - dagens Fria Ord tillägnas helt detta "embarmliga vaccinerande". Och nog vill jag hålla med Birgitta Wikström om att man utifrån hur vaccineringen skötts kan undra hur god beredskapen är - både primärkommunens och landstingets. Hur beter sig riskgrupper som inte orkar stå i kö. Och varför inte ett system med kölappar? Det är faktiskt hela fyra (4) insändare i ämnet i Kuriren; ...men patienterna då? - Jag skäms över Luleå - Skrämmande förolämpning plus den av Birgitta Wikström förstås.

Snöglopp idag - och insikten om att det är första advent nästa helg får stresshormonerna att rusa. Så det får bli färdigbloggat för denna gång. Vanlig arbetsdag idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback