Dagens stora

Gårdagens aha-nyhet - fast jag kommer just på att det var halvfem i morse jag så den - 10 år yngre genom att gå i pension. Det var när jag hämtade tidningarna - Kerstins pappers-DN - jag såg rubriken. Det gav hopp för en 61-åring - men som vanligt var det något annat bakom rubriken. Om man vantrivs med jobbet så kan det bli så. Men vi som trivs som fisken - livet är jobbet och tvärtom. Blir det någon kräftgång då?

Annars hittade jag dagens stora på Kurirens etta. Idag... (Eva Åström) tar upp 20 årsjubileét av murens fall - den 155 kilometer långa muren föll. Kan inte minnas att jag hört längden på muren förr?

På tal om fall blev det tydligen inte mer "formidabelt" än de sju noll i baken vi hade (mot Finland i hockey) när jag skrev senast.

Kom ihåg en annan kittlande rubrik från igår - Expressens - med något om värsta prästerna i Luleå. Kan dock inte säga att den här länken gav någon info bakom rubriken?

Och om jag skulle rösta i Vem blir årets norrbottning - så skulle jag rösta på Eva Rutbergh. Men den typen av oglamoröst slit blir sällan belönat. För övrigt kanske jag flyttade fram Evas positioner och jag avstår att rösta - tror alldrig jag satsat på rätt "häst".

Urk - nu har datorn - uppkopplingen tror jag - jäklats minst en halvtimme. Så istället för en halvtimme tillgodo ligger jag nu minst en kvart efter.

Vi höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback