Esther och Alfred

Esther och Alfred stal min morgontid. Nya bilder inlagda på släktträdet Eriksson-Persson. Stens barnbarnsbarn. Ljuvliga bilder och tiden bara rann iväg.

Men visst hade jag läst tidningarna först. Inget riktigt uppseendeväckande

Äldreboenden utan sprinkler - det tänkte jag faktiskt på när jag var till far på Fyren igår eftermiddag. Hiss till femtevåningen, kodlås till trapphuset. Smalspiraltrappa mellan våningarna - där dörren är låst på natten?

Fast visst - "Hon får inte bli kyrkoherde" kan väl få en att sätta kaffe i halsen. Och nu har bibel(för)vrängarna vaknat även om enkönade vigslar - 3 insändare idag i Kuriren - varav detta är en. Om nu bibeln ska tolkas så bokstavligt så förväntar jag mig rop om spöstraff, stening och avhuggna fingrar också. Skulle vi inte kunna enas om att störst av allt är kärleken.

Ingen överraskning att Hells Angels är här nu även officiellt. Men det fick tydligen kommunalrådet att  hicka till och ringa samtliga gruppledare. Dock torde väl dessa fått informationen ungefär lika snabbt som kommunalrådet självt. Fast det kanske innebär att måndagen inte blir så sammanträdesfri för Thomas?

Namnsdagsgratulationerna och övrigt firande gjorde jag bort igår - så nu startar resan mot jobbet. Blir jobb fram till klockan ett idag - med en kort matpaus. Sen ska jag besöka ett informationsmöte som Skatteverket har - i egenskap av tjänstgörande styrelseersättare i Hjortborgen AB. Far får väl ett besök framåt kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback