Femetta

Cecilia Malmström förefallet verkligen ha blivit en femetta för Sverige. Vilken portfölj hon fick! Det var faktiskt roligt att höra Mona Sahlins erkännande av henne - vilket jag hörde på radion.

Och själv säger jag som Nicke Grahn i Dorotea angående ersättare som minister för Cecilia. Det måste väl bli antingen Birgitta eller Ohlsson - ganska självklart val - även om det finns många goda kandidater.

Usch - vad våra idella organisationer blivit aggresiva i sin "uppvaktning" - vet inte hur många gånger Rädda Barnen ringt mig - och alltid olämpligt. Ikväll fick de säga varför de ringde. Jo jag hade gett en gåva. Jag tycker det är riktigt skamligt att scanna av gåvor och minnestelegram som skickas i samband med begravningar - för det måste vara där man hittat "gåvan". Så inte nog med att jag ALDRIG gör något bindande avtal per telefon - jag tycker dessutom de klivit över "staketet".

Själv har jag varit till Boden och handlat - hade jag kommit ihåg hur mörkt det var så hade jag gjort ett annat val. Men nu är jag hemma välbehållen. Och ska inta duschen. 18.05 går bussen mot Luleå och Brf Tigerns julfest. Ska bli trevligt att umgås med BH:s barnbarn och barnbarnsbarn Olivia - eller var det Ottilia? Den som inte missar bussen får veta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback