Fyra (4) spikar

Är det inte så man brukar säga i tipssystem - "spikar" - dom matcher (eller hästar) som är säkra. Om sanningen ska fram så hade jag bara fyra (4) riktigt säkra svar - men trot eller ej - facit blev 10 rätt av 10 möjliga. Måtte ha varit mycket hos frisören och tandläkaren som någonstans i bakhuvudet hade vilka kreationer som tillhörde vem som så smått gjort "skandal".

"Spikarna" var Audrey Hepurn, Diana, prinsessan Mary och våran egen "sessa" Madeleine. Dock kanske de inte kom i den ordningen.

Har lyssnat på kommunfullmäktige några korta inslag under dagen. Mest häpnandsväckande kom på slutet då så kallade gynnande beslut skulle redovisas. Inte en enda gamling som beviljats äldreboende och som inte fått det! Kan ni tänka er så bra de (S)köter detta. Fast att alla vet att senaste noteringen var 58 i kö (för cirka en vecka sen). Det är bara att konstatera att ni är löm(S)ka. Är det för övrigt inte kommunfullmäktiges ordförande Margareta Bladfors (Eriksson) som är högsta hönset för äldreboendena (eller är det månne hemtjänsten)? Nå i vilket fall som helst borde hon veta bättre än vad som stod i promemorian - någon som såg om hon rodnade?

Så jag kan bara upprepa fars fråga: får jag komma hem till jul? (och med hem menar han ett riktigt äldreboende med hans egna möbler och prylar).

Kanske dags att satsa på lite Vip-loger för de som byggt upp vårt samhälle??

Den 21 september gjorde bedömningen och inte ett enda papper har vi fått - trots att handläggaren ska att det bara skulle ta ett par tre dagar?


PS/jag har alldeles klart för mig hur falskspelet med att gömma kön till äldreboende går till - tro inte annat. Så snart jag orkar ska jag kontakta tillsynsmyndigheten Länstyrelsen. Har förstås inte glömt att BS fick "sparken" för att hon stod på de äldres sida mot kommunalråden. Det var inte bara alkoholtillsynen som låg henne i fatet. Kan undra om hon ersatts av någon mer "kommunalrådsvänlig" typ - kanske därför man så ogenerat kan fuska i spelet?/DS

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback