Herren prövar blott...?

OCH HELT PLÖTSLIGT HADE DET DYKT UPP INLÄGGET SOM FÖRSVANN FÖR MIG IGÅR. HÅLL TILL GODO!



Kan man ju börja fundera över - Herren prövar blott han ej förskjuter..???

Först höll jag på att glömma att jag skulle bistå min kompis. Och väl där så visade det sig att kompisens arbetsgivare hade lämnat återbud - men vare de eller andra parter hade kommit ihåg att underrätta "värden". Så där stod vi med lång näsa.

Och när jag trodde faran var över - att det inte skulle bli någon akutröntgen för far så ringde Ann-Helen. Remiss var skickad - så det var bara att lämna det jag hade för händerna och åka iväg.

Väl på akuten så visade det sig att far inte primärt skulle på röntgen utan skulle träffa en kirugläkare på akuten. Och allt flöt väl på som det skulle - men klockan var i alla fall halvfem innan jag fick lämna sjukhuset - utan far.

Visade sig att han har en tumör (ond eller god vet vi inte än) som blockerar gallgången. Så nu ska det först få ner fars PK-värde så att inte blödningsrisken är för stor. Med K-vitamin tycks jag minnas - finns det en K-vitamin? Det skulle ta någon dag och sen skulle de gå ned med någon form av gastroskopi och sätta någon plaströr som ska leda förbi gallvätskan.

Lite väl mycket nu - men i en av telefonpauserna fick jag iaf det glädjande beskedet om Cecilia Malmströms utnämning. Bra jobbat, Reinfeldt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback