Hungrig i mun eller mage?

Nu kommer en medicin för oss som är mer hungrig i mun än i magen. Matbegär kallar man det här - och ska egentligen inte skojas om -  det handlar förstås om allvarligare saker än mitt tröstätande. Fast jag brukar säga att jag sällan är hungrig i magen - men ständigt hungrig i mun efter "godis" av olika slag.

Och i riskzonen är man - bara spegla sig i den här bilden.

Annika Östberg gratuleras till sitt tidsbestämda straff - kan vara frigiven om 1,5 år. Men det finns de som anser att återfallsrisken är stor - jag väntar ivrigt att det inslaget ska komma på morgonnyheterna - vilket aviserats.

Annars gratulerar jag Naemi och Naima idag. Min biologiska farmor hette Naemi - så grattis i din himmel. Och så Naeimi i Arjeplog med den något annorlunda stavningen. Och Naima som jobbade på kommunen tidigare - Fägnell - en respektfull dam med ordning och reda som var mig till stor hjälp som ny i politiken.

Kan också gratulera Kurirens ledarskribent vars åsikt i regionfrågan nu äntligen börjar få konturer.  "Ett statligt ansvar för sjukvården med olika vårdaktörer däremot..". Jag blir ju inte mindra glad av att han ansluter sig till FP Norrbottens linje!

Annars kan jag bara instämma - gråta - med de regn som duggade från himlen. SÅ trist att all snö är borta. Men ajg (jag) borde ju vant mig - så här är det varje år - och inget att göra åt.

Däremot oroar det mig att jag hur många gånger som helst skriver "ajg" och "ahr" istället för "jag" och "har". Någon form av hjärnblödning i fingrarna?

Idag blir det jobb i "moduler" - först 1,5 timme. Sen ska jag bistå en kompis i myndighetskontakter. Tillbak till jobbet - och det blir nog försök till en lite längre dag idag - blir ju borta onsdag em till fredagkväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback