Inte ens ett foto

Inte ens ett foto lyckades jag åstadkomma från SV:s möte med folkparti och centerpolitiker. Anna-Karin Nyman (alla hade svårt med namnet - jag hoppas jag prickade rätt) från centerns riksdagskansli gnuggade oss i arbetsmarknadspolitik - fast begreppet var nog vidare än så - Alliansregeringens arbetslinje. Medskick att reglerna för deltidarbetslösa och A-kassan måste ändras - de strider klart mot arbetslinjen.

Mera medskick - att även individperspektivet måste lyftas i försäkringskassan nya striktare linje. En linje som för övrigt rosades på Previa idag - även om det just lyftes brister vad som gällde enskilda fall - typ (typ - som barnbarnen skriver) de som är multisjuka och gick in i det nya systemet med det i bagaget.

Min egen arbetslinje orkade dock inte ändå fram - lämnade vid kaffet. Ibland måste man komma ihåg hur det gick förra gången - för 15 år sen - då jag inte lyssnade på kroppens signaler.

Nu har vi vunnit mot Färejstad - med 2-0 - så nu ska jag försöka komma till ro. Ska vara ledig i morgon - för att fixa lite advent i föräldrahuset och måhända här hemma också. Riktig naturmossa står i en kasse på bron och väntar på att få pryda adventsljusstaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback