Taffligt skött

Kan ju bara konstatera att vaccineringen här i länet verkar ha skötts taffligt. Och då menar jag inte "politiker i gräddfil" som Jan Bergsten försöker få det till. En av "taffligheterna" är väl just att man inte vågat prioritera fullt ut. Efter riksgrupperna skulle förstås nyckelpersoner av olika slag prioriterats. Om en pandemi slår med full kraft är det ju viktigt både för riskgrupper och andra att det finns folk som kan hålla igång livsviktiga funktioner. Men här går det ju i efterhand att jämföra hur detta skötts i olika landsting. Kanske något för revisorerna att titta på?

Synd som vanligt att NSD inte "nätar" sina insändare - sign. Inlandsbo har naturligtvis rätt när han/hon konstaterar att det var skamligt av landstinget att inte betala privatläkarna 60 kronor för att hjälpa till att vaccinera. "Ingen annan jobbar gratis här i landet, så varför ska privatläkarna göra det" undrar Inlandsbo.

Lite av rumpen bar blir det ju också när Vänsterpartiet och Palestinagruppen i Luleå demonsterar/manifesterar mot rasism. En slump förstås att Berlinmurens fall ligger i tiden nära Kristallnatten. Förhoppningsvis ska media varje år göra kopplingen mellan det som skedde under nazisternas härjningar och de illdåd som skedde bakom järnridån i kommunismens namn. MYCKET bra ledare i Kuriren idag.

Martin och Martina har namnsdag. Frishammar gratuleras.

Doktor kan man bli på vad som helst - det har jag förstått tidigare då det doktorerats på hur man städar toaletter. Åsa hon är doktor på abborre! NSD - som jag inte hittar på nätet

Och Rönngården - äldreboende - i Tärnendö får pris igen. Grattis. Hittar inte länk till det heller.

Vanlig jobbdag idag. Fast vanlig är ju sällan någon dag nu för tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback