V visavi SD

Enligt Skop så är Vänsterpartiet mindre än Sverigedemkraterna - 4,3 % contra 4,4%. Och KD på 4,7% - många som har anledning att hålla sig väl med "kamrat 4 procent" - han som vänsterpartiet - eller kommunisterna som det hette då - hade ensamrätt på tidigare i livet. Och 0,4 % mellan blocken - dallrande spänning.

Datorn är seg på morgonen - men det troligen "bredbandet" som inte är ok har vi förstått.

Hårda ord mot Karl Petersen - beskylls för att vara hycklare. Undra vad som menas med Karl Petersens "lunchgäng"? Bergviksskolans nedläggning - barnen till gymnasiebyn. Bara att förstå den oro föräldrarna känner. He, he - Karl har en kungakrona på bilden - och den är på sned. Men det har man missat i papperstidningen.

Gunvor Sehlberg - ny med Nya Läroverket, tidigare med Kråkbergsskolan -  får sig också en släng av sleven - beskylls för en flumpedagogik i matematik, SO- och NO-ämnen. Är det inte nästan allt i skolan det? Något för skolpolitikerna att granska - sånt går ju att mäta.

För övrigt kan jag undra varför Fria Ord åter förvisats till B-bilagan. Det var bara en dag det begav sig - att den fanns på rätt ställe - A-bilagan.

Idag är det arbetsdag på förmiddagen. Riktigt vad som ska prioriteras sen vet jag inte. Besök hos far förstås - var inte dit igår. Otäckt varmt ute föresten - plusgrader är fel i november. Invägning är det också på morgonen - skriver jag inget om det förstår ni varför. Els goda kakor var inte bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback