44 i höst

I höst - september - har jag varit  ute på arbetsmarknaden i 44 år - med uppehåll för ca 4 månaders mammaledighet. Så jag hoppas inte Sahlin ska krama fler år ur mig. 35 år jobbar medelsvensson men vi skulle tydligen behöva jobba 38-39. Men även om jag deltidar sen något år klarar jag med råge mitt bidrag till välfärden.

Lite trögt att återgå till vardagslunk. Idag hade jag glömt både almanack och anteckningsbok hemma. Berätta det inte för någon men jag var faktiskt tvungen att ta en extra sväng hem på förmiddagen.

Klockan 12.45 var vi på begravningsbyrån - far, jag och Kerstin. De flöt väl så väl det bara kunde. Begravningsgudstjänst kl. 13.00 torsdag den 12 november. Hade helst velat ha den på fredag den 13 - men folk är tydligen inte skrockfulla för där var fullbokat.

Tillbak på jobbet är jag sen halvtre cirkus - men jag känner att jag blir väldigt trött - så det blir nog till att dra hemöver. Och försöka hinna med några handtag där också. Måste komma ihåg att ringa farbror Hans - han ringde när vi satt på begravningsbyrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback