Givet tema - "Spilld mjölk"

Politiska stordåd sker varje dag - idag uttalar Ingrid Norberg "Ekomjölken är räddad" och detta efter att hon varit på väg att sätta kaffet i vrångstrupen. "Tjänstemännen kan inte bryta mot fullmäktigebesluten" säger Annika Eriksson - men frågan är väl vilket handlingsutrymme tjänstemännen har  om fullmäktige ägnar sig åt detaljsstyrning typ Eko-mjölk?

Som jag förutspådde så skulle elevernas fokus vara på jullunchen - och så blev det.

En tänkvärd ledare i Kuriren idag som sticker hål på såna kommunistiska stenåldersfloskler som att "den renaste och billigaste energin är en som aldrig används".

Vi hoppas att "Sunderby Ishotell" ishotell inte är utslag av någon Nenetsatsning utan ett tekniskt problem som kan åtgärdas snarast.

För övrigt har Kuriren en ettan-nyhet värd att begråta - Folksam gör retroaktiv förändring av försäkringsvillkor. En dam som tecknat försäkring och som betalt premien i 40 år får ett ensidigt besked från Folksam - sorry försäkringen faller bara ut med hälften av överenskommet belopp. Skäligt att som Gunilla faktiskt göra koppling till Anders Sundströms astronimiska månadslön. V'ärsta kapitaliserna finns i "rörelsen".

Dagen plan ser ut så här. Snabbesök hos mor vid halvniotiden - en sväng till jobbet för att rekonstruera skrivbordet, tillbak till sjukhuset vid pass elva. Och så blir jag väl där eftermiddagen. En liten plan har jag att dyka upp på Bischop arms ikväll - men det lär väl förbli en dröm. Vilken tid samlades vi föresten?

Kommentarer
Postat av: Johan

Vi samlas kl 19! Hoppas du kommer!

2009-10-16 @ 14:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback