Heja Ulla

Heja Ulla - jag blir stolt över Dig. Ibland är det lättare att bara skaka på huvudet åt stollarna - men när det gäller den fortgående diskrimineringen av kvinnliga präster är det viktigt att göra alla markeringar som går - här reservation från våran Ulla Bergström och glädjande nog tillsammans med den manlige kyrkoherden och ytterlgiare en kvinnlig ledamot - Sara Naalisvaara.

Heja Kuriren som äntligen flyttat Fria Ord till A-delen - sidan 22. Ett steg i rätt riktning - kanske flytt till sidan 4 skulle höja ytterligare. Utan tvekan något som behövs för Kuriren - för skulle jag idag tvingas välja en av tidningarna skulle det bli NSD. Första gången jag känner så efter 55 års kontinuerligt läsande av båda tidningarna. Medan far jobbade på NSD i Boden läste jag även Flamman - men den lämnade ingen saknad.

Heja Sven-Erik - stå på Dig. Har ofta tänkt på nedlagda Obs-platser och kvälls och helgstängda vårdcentraler när jag suttit med ömsom far och ömsom mor på sjukhusets akutmottagning. Jag har undrat hur mitt liv sett ut de senaste två åren om vi bott i Övertorneå?

Heja PRO och andra som ställer Folksam och dess oskäligt högavlönade vd till svars. Det handlar inte heller bara om den grupplivförsäkring som tecknats via PRO. Far fick ett meddelande om en annan grupplivförsäkring - med ett utfallande belopp om 5 000 kronor - som upphör redan nu vid årsskiftet. Den har också ingått i någon fackavgift och kan behållas mot en betalning av 420 kronor per år.

Heja Karin och Ylva som ska jobba idag. Våra "gossar" är komplediga och de har dom gjort sig förtjänta av. Far ska få bada bastu idag - 14.30 - så jag snippar nog upp före - med nyinköpta kortkalsingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback