Idel motgångar

Idel motgångar i den sportsliga världen - Per Öbom tro om att Luleå skulle krossa Brynäs kom på skam - Ahlgrens bilar måhända fastnade i halsen efter 4-0.

Och Sverige åkte på en snöplig förlust med 1-0 mot Danmark. Nu är jag inte så initierad som jag låter för jag somnade vid 17-tiden och vaknade lagomt till andra halvlek i fotboll. Dock måste jag varit i drömmarnas värld för jag sov vidare i tron att Sverige vunnit med 2-1. Spelar roll - jag sov gott till klockan 3 - då var jag upp och åt en försenad middag - men det blev en lättvariant beroende på tidpunkten. Sen har jag legat till efter klockan 7.

Det tar uppenbarligen på lite mer än jag tror och erkänner att ha mor svårt sjuk. Hon var förvisso förhållandevis pigg när jag och faster Inga-Maj besökte henne efter lunch igår. Men klockan 18 ringde Helen från 46:an och meddelade att mor skulle flyttas till hjärtintensiven. Detta dock inte för att hon var mer akutsjuk utan för en behandling - dyr sådan som hon fått tidigare - som kräver övervakning.

Hur det står i matchen mellan oppositionen och regeringen noterade jag inte när jag kollade in resultatet i Expressens mätning. Det var ju inte heller det som var Expressens fokus. Det var i stället "verklighetens folk" som KD tror ska vara deras framgångsrecept. Förvisso känner jag mig levande mitt i verkligheten - men KD tillhör de partier som står längt ner på "önskelistan". KD har förvisso många duktiga politiker som jag gillar - men i partiet gror en "undervegetation" som skrämmer.

Förmiddagen upptar tvätt för första gången i nya maskinen i källaren. Två fönster jag putsas på insidan. Jag har lej för putsning av utsidan på alla fönster - men orkade inte plocka ur blommor och "bin" då så nu får jag ta det själv. Halvnio ska jag ringa och kolla hur det är med mor och behandlingen - och det får väl styra resten av dagen. Dock ska jag framåt sen eftermiddag göra ett "kameralt" besök hos Jens & co på Västbacken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback