Jag är så trött...

..efter att företaget som skulle sälja prylar till oss inte kom till träffen klockn 09.00. Det var tredje gången dom missade en "date". Frågan är om inte det är grund för att missa affären också..?

...efter att ha träffat min sjukgymnast. Hon påstår sig ska bota min "hållningslöshet". Och har gett mig hemläxa. Åt vilken både Johan och Thomas skrattade rått. "Strutzen har fått ett nytt ansikte" påstod Johan då jag enligt order drog hakan bak mot halsen.

--efter att min optiker hade satt upp en lapp på dörren om "lunchstängt" - CA 13.55 - 14.25 - och där stod jag fem i två. Men sen hängde jag på låset och inom loppet av 20 minuter hade jag bestämt bågar. Expediten häpnade - hon trodde jag skulle låna hem bågar.

... efter att glasögonen kostade 5 060 kronor - trots att jag inte längre behöver korrigera för brytningsfel.

... efter att ha hittat medicin - två tabletter livsviktig sådan - på golvet hos far på Fyren. Dock lycklig upplösning - utspilld burk vid delning - och tabletter som man inte sett vid eftersök

... efter att läkarna på mors avdelning inte alls verkar ha något intressere av att ha någon dialog vare sig med mor eller mig

...efter att ha förstått att den signatur som står i journalen är en läkare som bara skrivit på - någon annat har fattat beslutet.

ZZZnark , ZZZnark!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback