Klass 2 varning

Klass 2 varning för vädret idag. Kändes så när jag stack ut näsan - lusten till varmvetekudde och duntäcket var stor. Blöta hårda droppar studsade mot kroppen.

Birgitta och Britta ska gratuleras på namnsdagen idag.

Gratulerade gjorde också
Företagarnas Kjell Hjelm - men nog är det till att hålla med Lars Pekka - äras den som äras bör. Riktigt trist att företagarnas egen representant inte ser de verkliga hjältarna.

Till avdelningen trist är de två centerpartisterna som motionerat om förbud för burka. Än tristare blir det när jag kan konstatera att en av dem fanns på SV:stämman i Göteborg. Han stänker skit på folkbildningen - den gode Lennart Pettersson.

Annars brukar ju allmänna motionstiden (heter den så än?) i riksdagen i huvudsak vara en humoristisk läsning med hur udda ämnen som helst - präglade av hembygdsromantik.

Ingenting brukar vara "tabu" för att gå en övergång till KGB:s talkshow som verkar har blivit en succé. Kan konstatera att Kurirens Rolf Nilsén är snabbare att skriva än NSD:s Ulf Persson - för Ulf hann inte stanna och lyssna till Mikael Niemi. Då hade han fått höra att Mikael fått erbjudande från Obola att placera sina pengar från Vittula framgången. Dock hade han köpt ett skogsskifte istället.

Idag har vi försäljarbesök klockan 9 på expen. 45 minuter ska han få - sen blir det jobb till strax före 13. Sjukgymnast - sonhustru till en gammal arbetskamrat till far - ska få försöka vrida till ett och annat i gammelkroppen. Särskilt i höjdled ska hon få dra - kanske jag får tillbak en och annan centimeter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback